torsdag 29. november 2012

DIM - Did It Myself

I helga skal jeg pynte til jul og ingenting er kjekkere enn å pynte med ting jeg(eller andre) har laget selv!  I år blir julen grå/sølv, hvit og gjerne litt lilla hos oss :) 

Stjernene har jeg strikket etter en oppskrift på grytekluter. Der henger kun til pynt og kan henge hele året! Er svak for stjerner for tiden.

Jeg synes den tradisjonelle adventsstaken er fin men i år har jeg byttet ut de små grønne plastikk-kransene med sølvkuler. Julen er tiden for tradisjoner og denne staken hører tradisjonene til, det blir ikke jul uten.

Det er første gang jeg pynter med svibler. Dekorasjonen er ikke helt ferdig da jeg mangler noen stjerner og litt glitter som skal legges på mosen. Sølvskålen dukket opp ved en tilfeldighet i dag da jeg lette etter noe annet - elsker å finne slike skatter jeg ikke visste jeg hadde.

1 kommentar:

  1. Så flott! Enig, tradisjoner hører julen til! ...og noen kan "fikses" litt på;) så flott stjerne:) har også dilla på stjerner for tida;) ønsker deg en fin start på adventstiden:) Klemklem

    SvarSlett